otrdiena, 2015. gada 3. novembris

Domā. Radi. Nofilmē. Dalies.. un iegūsti iespēju laimēt ceļojumu uz jebkuru galamērķi Eiropā!

http://ideaspowered.eu/en
Ja esi vecumā no 15 līdz 24 gadiem, izveido īsu video par to, ko Tavs prāts ir izgudrojis, attīstījis, radījis vai izdomājis, dalies ar to “Ideas Powered” mājaslapā un iegūsti iespēju laimēt ceļojumu uz jebkuru galamērķi Eiropā 2 personām.

Noteikumi ir vienkārši: nosūti savu video (maks. 3 minūtes garu) līdz 30. novembrim, kas būtu saistīts ar vienu no šīm tēmām:
  • Māksla (mūzika, grafika, literatūra, skatuves māksla u.c.);
  • Inovācijas un uzņēmējdarbība;
  • Dizains vai stils.

Video nav jābūt uzņemtam ar profesionālu tehniku. To var darīt arī ar telefonu. Vienkārši nofilmē savu mākslas darbu, izgudrojumu vai dizainu, ko esi radījis, un kas vislabāk reprezentē Tevi. Video ir jābūt oriģinālam un ikvienam jāparāda, kāpēc esi neatkārtojams un oriģināls.

Visi iesniegtie video tiks ievietoti “Ideas Powered” mājaslapā un pirms uzvarētāja noteikšanas pieejami publiskai balsošanai. Balošana par labāko video notiks līdz 2015. gada 30. decembrim.

Plašāka informācija par konkursu un citām aktivitātēm pieejama “Ideas Powered” mājas lapā un sociālo tīklu kontos Facebook, Twitter un Youtube.

Konkursu organizē Iekšējā tirgus saskaņošanas birojs (ITSB) sadarbībā ar Eiropas Intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumu novērošanas centru (EU Observatory).

Informāciju sagatavoja:

Ilze Grava
 Patentu valdes
 Patentu tehniskās bibliotēkas
 Informācijas resursu nodaļas
 Vecākā referente
 tālrunis: 67220113
 e-pasts: ilze.grava@lrpv.gov.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru