otrdiena, 2009. gada 1. septembris

Patentu valde piedalīsies izstādē Riga Food 2009

Patentu valde piedalīsies izstādē "Riga Food 2009", kas notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no š.g. 9. līdz 12. septembrim. Izstādes apmeklētāji Patentu valdes stendā varēs saņemt ekspertu konsultācijas par rūpnieciskā īpašuma tiesiskās aizsardzības iespējām pārtikas nozarē, piemēram, kas jāņem vērā uzņēmējam, izvēloties preču zīmi savam produktam vai pakalpojumam, kā aizsargāt sava ražojuma dizainu un kā iegūt patentu izgudrojuma aizsardzībai. Turklāt varēs uzzināt arī par Patentu tehniskajā bibliotēkā pieejamo informāciju un pakalpojumiem, saņemt Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas sagatavotos informatīvos materiālus, kā arī materiālus par Patentu valdes publiskajiem pakalpojumiem.

Interesenti 10. septembrī no plkst. 13.00 līdz 14.00 Animācijas stendā varēs tikties ar Patentu valdes Preču zīmju un dizainparaugu departamenta direktori Daci Liberti un noklausīties prezentāciju par to, kā reģistrēt preču zīmi un dizainparaugu pārtikas produktam.

Savukārt 11. septembrī no plkst. 16.00 līdz 19.00 Zinātnes kafejnīcā notiks diskusija par tēmu "Inovatīva pārtika Latvijā", kuras laikā Patentu valdes Izgudrojumu ekspertīzes departamenta direktora vietniece Māra Rozenblate pastāstīs par intelektuālā īpašuma aizsardzību pārtikas nozarē.

Plašāka informācija par izstādi "Riga Food 2009" atrodama BT1 mājas lapā http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/.

Saitīta info:
"Zinātnes kafejnīcā” diskutēs par inovatīvo pārtiku
Ir sākusies garšīgākā izstāde - Riga Food 2008

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru