otrdiena, 2010. gada 7. septembris

Pasākumi uzņēmējdarbības veicināšanai

  • Eiropas klasteru konference 2010

Eiropas Komisija un Uzņēmējdarbības un rūpniecības ģenerāldirektorāts Beļģijas ES prezidentūras vadībā rīko konferenci „Eiropas klasteri 2010: Pasaules līmeņa klasteru loma Eiropas rūpniecības atdzimšanā” (European Cluster Conference 2010: World-Class Clusters Renewing European Industry), kas norisināsies Briselē (Beļģija) 2010. gada 29. septembrī – 1. oktobrī.

Konferencē tiks aplūkota pasaules līmeņa klasteru loma Eiropas rūpniecības atdzimšanā, ņemot vērā stratēģiju „Eiropa 2020”. Galvenie politikas veidotāji no Eiropas Komisijas, dalībvalstis, reģionālās varas institūcijas un augsta līmeņa ziņotāji no akadēmiskās vides un rūpniecības nozarēm apspriedīs veidus, kā formulēt labāku politiku, kas ļautu pilnībā izmantot teicamu klasteru ekonomisko potenciālu.

Sīkāku informāciju interesenti var iegūt internetā
>>


  • Ekoloģiskās uzņēmējdarbības sadarbības pasākums 2010

Unioncamere un Emīlijas – Romanjas Tirdzniecības palāta organizē otro „Ekoloģiskās uzņēmējdarbības sadarbības pasākumu” (Ecobusiness Cooperation Event 2010), kas norisināsies Rimini (Itālija) 2010. gada 4. – 5. novembrī.

Pasākums tiek organizēts ECOMONDO, Itālijas lielākās vides un ilgtspējas nozares izstādes ietvaros.

Ekoloģiskās uzņēmējdarbības sadarbības pasākums 2010 piedāvās kompānijām, universitātēm un pētniecības institūtiem iespēju satikt potenciālos partnerus iepriekšsagatavotās individuālās tikšanās reizēs (30 minūtes), lai nodibinātu un / vai novērtētu sadarbību uzņēmējdarbībā un tehnoloģisko partnerību (komerciālas vienošanās, rūpniecības un licenzēšanas vienošanās, kopuzņēmumi, Eiropas projektēšanas un konstruēšanas projekti u. c.).

Sīkāku informāciju interesenti var iegūt internetā >>

  • ip4inno - knowledge for profit
Eiropas Patentu akadēmija organizē semināru ip4inno – zināšanas peļņai, (ip4inno - knowledge for profit) kas notiks Vīnē (Austrija) 2010. gada 2. – 3. novembrī.

Seminārā atklās veidus kā izdevīgi pielietot plašo informāciju, kas atrodama patentu datubāzēs un ar kuras palīdzību iespējams izprast tehniskas dabas jautājumus, kā arī iegūt komerciāla rakstura datus. Mācoties dalībnieki var izmantot savā labā tos rīkus, ko piedāvā Eiropas Patentu iestāde - vadošā institūcija patentu publicēšanā un klasificēšanā.

Pasākums paredzēts uzņēmējdarbības konsultantiem un citiem starpniekiem, īpaši tiem, kas darbojas ar maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī jauniem uzņēmumiem.

Sīkāku informāciju interesenti var iegūt internetā
>>

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru