piektdiena, 2012. gada 20. janvāris

25. janvārī Rīgas Ekonomikas augstskolā Baltic IP inovācijas balvas konkursa atklāšana

Baltic IP ir jauna, tīmeklī izveidota platforma, kuras mērķis ir komercializēt Baltijas universitāšu un pētniecības organizāciju intelektuālo īpašumu.

Lai atzīmētu šo notikumu, Baltic IP izsludina pirmo inovācijas balvas konkursu. Tā kopējais balvu fonds būs 10 000 eiro. Balvu fonds ir paredzēts pētniecības projektu atbalstam. Konkursa izsludināšanas pasākums notiks 25.janvārī Rīgas Ekonomikas augstskolā (Stockholm School of Economics), Strēlnieku ielā 4a.

Pasākuma laikā tiks sniegta informācija par konkursa mērķiem, kārtību un dalības nosacījumiem. Organizatori aicina interesentus apmeklēt Baltic IP atklāšanas pasākumu un būt lieciniekiem jauna projekta aizsākumam.


Pasākuma tēmas:
  • intelektuālā īpašuma (IP) loma strauji augošā ekonomikā,
  • jaunais, korporatīvais inovācijas pieprasījums,
  • IP loma stabilam finanšu pieaugumam,
  • pētījuma komercializācijas izaicinājumi.
Starptautiski atzīti eksperti ar praktisku pieredzi stāstīs par inovāciju komercializācijas procesu, intelektuālo īpašumu un finansējuma piesaisti. Pieteikties dalībai pasākumā var līdz 20. janvārim, sūtot e-pastu Renātei Lukjanskai (e-pasta adrese: renate.lukjanska@balticip.eu), norādot uzņēmuma nosaukumu un adresi, dalībnieka vārdu, uzvārdu un amatu, tālruņa numuru, e-pastu, ka arī norādot, vai būs nepieciešami tulkošanas pakalpojumi no angļu uz latviešu valodu.

Vairāk informācijas Baltic IP tīmekļa vietnē: http://balticip.wordpress.com/innovation-challenge

Informācija no EEN Latvija Informatīvā izdevuma Nr.46 (Janvāris, 2012) http://www.een.lv/publikacijas/een-informativie-izdevumi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru