piektdiena, 2013. gada 25. janvāris

#EPOicChat: informācija par EPO Inovāciju konkursu

Piedalies Twitter čatā, ko organizē EPO ar haštagu #EPOicChat !

Eiropas Patentu konvencijas 40. gadadienas ietvaros Eiropas Patentu iestāde Eiropas Patentu organizācijas dalībvalstīs izsludinājusi Inovāciju konkursu universitāšu studentiem.

28. janvārī no plkst.10.00 līdz 13.00 Eiropas Patentu iestāde organizē jautājumu un atbilžu sesiju par EPO Inovāciju konkursu sociālajā tīklā Twitter ar haštagu #EPOicChat, lai sniegtu atbalstu potenciālajiem EPO Inovāciju konkursa dalībniekiem, atbildot uz viņu jautājumiem par pieteikumu iesniegšanas termiņiem, tālmācības programmām, balvām un citiem jautājumiem par konkursu.

Uz jautājumiem par EPO Inovāciju konkursu atbildēs un Jūsu viedokļus uzklausīs Eiropas Patentu akadēmijas pārstāvis Haralds Pichlhöfers.

Lai piedalītos jautājumu un atbilžu sesijā, Jums ir nepieciešams mikrobloga Twitter konts. Ja vēlaties iegūt vairāk informācijas par Inovāciju konkursu, sekojiet  kontam @EPOorg vai haštagam #EPOicChat. Pievienojiet haštagu #EPOicChat  saviem tvītiem, jautājumiem, komentāriem!

Konkursa darbi Latvijas augstskolu studentiem jāiesniedz Patentu valdē (Rīgā, Citadeles ielā 7/70) personīgi līdz 2013. gada 11. martam plkst 16.00.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru