trešdiena, 2010. gada 20. janvāris

Pieteikšanās WIPO Akadēmijas Profesionālās pilnveides programmā 2010. gadam

Pasaules Intelektuālā Īpašuma Organizācija (World Intellectual Property Organization - WIPO) ir Apvienoto Nāciju Organizācijas specializēta aģentūra, kuras viens no galvenajiem uzdevumiem ir intelektuālā īpašuma aizsardzības veicināšana visās pasaules valstīs.

WIPO Akadēmija piedāvā apmācību, profesionālās kvalifikācijas pilnveides iespējas un pētniecību intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā (gan rūpnieciskā īpašuma, gan autortiesību un blakustiesību jomā).

WIPO Akadēmija izsludina pieteikšanos dalībai Profesionālās pilnveides programmā 2010. gadam (The Professional Development Program). Šī programma nodrošinot gan vispārējo, gan arī specializēto apmācību un tās ietvaros intelektuālā īpašuma jomas speciālistiem ir iespēja piedalīties dažādos kursos par intelektuālā īpašuma pārvaldīšanu, tiesību realizēšanu, likumdošanu, kā arī rūpnieciskā īpašuma dokumentācijas un informācijas izmantošanu un izplatīšanu.

Dalībniekus apmācību programmā apstiprina WIPO. Viens no kritērijiem dalībai ir kandidāta sekmīgi pabeigts (vai vismaz reģistrācija mācībām) WIPO tālmācības kurss „General Course on Intellectual Property” (DL-101).

WIPO dalībnieku atlasē ņems vērā katra kandidāta profesionālo kvalifikāciju, mācību programmas atbilstību kandidāta profesionālajām vajadzībām. Tāpat WIPO sagaida, lai pēc kursu beigšanas persona turpinātu strādāt iestādē, kuras darbība būtu saistīta ar intelektuālā īpašuma aizsardzību.

Pieteikumu veidlapa un sīkāka informācija par pieteikšanos mācību programmā ir pieejama WIPO mājas lapā http://www.wipo.int/academy/en/courses/professional_training/index.html#howtoapply

Dalībai Profesionālās pilnveides programmā var pieteikties līdz š.g. 28 februārim.

Papildus informācija par WIPO piedāvātajām mācību iespējām ir pieejama http://www.wipo.int/academy/en/courses


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru