pirmdiena, 2010. gada 9. augusts

Pasākumi intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā

  • 5th Annual Conference of the EPIP Association

Eiropas Intelektuālā īpašuma politikas asociācija
(The European Policy for Intellectual Property) ar Eiropas Patentu iestādes (European Patent Office- EPO) atbalstu rīko piekto ikgadējo konferenci, kas notiks š.g. 20. un 21.septembrī Māstrihtā (Nīderlande).

Konferenci vadīs pasaules klases speciālisti no Bostonas universitātes, Minhenes universitātes, Māstrihtas universitātes, Hārvardas universitātes, Londonas ekonomikas skolas, Eiropas Patentu iestādes un ASV Patentu iestādes.

Visi, kurus interesē intelektuālā īpašuma tiesību ekonomiskie, juridiskie un menedžmenta aspekti, var pieteikties konferencei līdz 31.augustam.

Plašāku informāciju, reģistrācijas kārtību, kā arī konferences programmu ieinteresētās personas var iegūt Eiropas Intelektuālā īpašuma politikas asociācijas mājas lapas pasākumu sadaļā >>

  • SME's, Research and Innovation: from Idea to Market, turning Knowledge into Profit!

Š.g. 17. un 18.novembrī Brise
(Beļģija) tiek organizēta konference maziem un vidējiem uzņēmējiem „SME's, Research and Innovation: from Idea to Market, turning Knowledge into Profit!”

Konference notiks trijās sesijās:

„Man ir ideja”
„Kā šo ideju realizēt”
„Tirgus izpēte un sociālās grūtības”.
Piedalīšanās konferencē ir bezmaksas.

Plašāku informāciju, reģistrācijas kārtību kā arī konferences programmu ieinteresētās personas var iegūt šeit >>

  • Ikgadējā EPO Patentu informācijas konference
Eiropas Patentu iestāde (European Patent Office- EPO) un Šveices Intelektuālā īpašuma institūts organizē ikgadējo EPO Patentu informācijas konferenci, kas notiks š. g. 19. un 21.oktobrī Lozannā (Šveice).

Konferencē tiks pievērsta uzmanība vissvarīgākiem notikumiem Eiropas Patentu sistēmā saistībā ar patentu meklējumiem.
Plašāka informācija ir pieejama EPO mājas lapā >>

  • Pētniecības & attīstības un tehnoloģiju pārneses līgumu apspriešana – Intelektuāla īpašuma tiesības, novērtēšana un strīdu risināšana
Š.g. 12.novembrī Briselē (Beļģija) notiks Pasaules Intelektuālā īpašuma Arbitrāžas un mediācijas centra un Vācijas pētniecības organizāciju Eiropas sakaru koordinēšanas iestādes rīkotais seminārs „Pētniecības & attīstības un tehnoloģiju pārneses līgumu apspriešana – Intelektuāla īpašuma tiesības, novērtēšana un strīdu risināšana”.

Seminārs sniegs priekšstatu par strīdu risināšanas iespējām līgumiem, kas ir saistīti ar uz tehnoloģijām balstītu pētniecības un attīstības projektu rezultātu komercializēšanu.

Semināra mērķauditorija: juristi, patentpilnvarotie, pētniecības institūti, universitātes un sabiedriskās organizācijas, kas ir saistītas ar pētniecību un attīstību, kā arī tehnoloģiju pārnesi.

Plašāku informāciju ieinteresētās personas var iegūt Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas mājas lapā >>


  • Eiropas Industriālo tehnoloģiju konference

Eiropas Komisija sadarbībā ar Beļģijas prezidentūru no š.g. 7. līdz 9.septembrim Briselē (Beļģija) rīko Eiropas Industriālo tehnoloģiju konferenci.

Konferences tiks apspriesti tādi temati kā nanozinātnes, nanotehnoloģijas, jauni materiāli un ražošanas tehnoloģijas. Konferences apmeklētājiem šī būs vienreizēja iespēja sastapt jomas speciālistus un piedalīties starptautiskā forumā, kur pētniecības organizācijas, universitātes un politikas veidotāji tiekas, lai veidotu jaunas sadarbības.

Plašāku informāciju ieinteresētās personas var iegūt šeit >>


  • Intelektuālā īpašuma ekonomika

Š.g. 14.septembrī Pasaules
Intelektuālā īpašuma organizācija (World Intellectual Property Organization - WIPO) Ženēvā (Šveice) rīko semināru „Intelektuālā īpašuma ekonomika”.

Seminārā galvenokārt tiks skatīti autortiesību un tiesību nodošanas izmaksu veidojošie faktori, kā arī iespējamie šo izmaksu samazināšanas veidi.


Plašāku informāciju ieinteresētās personas var iegūt Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas mājas lapā >>
Reģistrēties pasākumam var šeit >>



Materiāls sagatavots, izmantojot IPR-Helpdesk apkopoto informāciju.
Reģistrēties IPR-Helpdesk jaunumu saņemšanai var šeit >>



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru