otrdiena, 2013. gada 16. aprīlis

Patentu valde kampaņā „Uzslavē labu servisu 2013” saņem apbalvojumu nominācijā „Sabiedrībai draudzīgākā padotības un pārraudzības valsts pārvaldes iestāde”

Marta mēnesī, kas jau tradicionāli tiek dēvēts par „Laba servisa mēnesi”, jau devīto gadu norisinājās kampaņa „Uzslavē labu servisu”.

Šogad kampaņā piedalījās 171 uzņēmums, pārstāvot vairāk nekā 1450 klientu apkalpošanas vietas visā Latvijā. Lai noskaidrotu labākos klientu servisa sniedzējus Latvijā, visu marta mēnesi sabiedrība vērtēja sniegtos pakalpojumus un uzslavēja uzņēmumus un valsts, pašvaldību iestādes. Paralēli saņemtajām uzslavām norisinājās arī ekspertu vērtējumi.

Šogad jau otro gadu tika vērtētas valsts un pašvaldību iestādes, kur „Labsserviss.lv” sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un „Dive Latvija” izvērtēja un nominēja pašvaldības un valsts iestādes vairākās nominācijās.

„Uzslavē labu servisu” 2013. gada kampaņā Patentu valde tika atzīta par sabiedrībai draudzīgāko padotības un pārraudzības valsts pārvaldes iestādi, nominācijā „Uzņēmumiem draudzīgākā padotības un pārraudzības valsts pārvaldes iestāde” apbalvojumu saņēma Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, savukārt Siguldas pilsētas dome tika atzīta par sabiedrībai un vienlaikus arī uzņēmējiem draudzīgāko pašvaldību un tās iestādi.

Labākie klientu servisa sniedzēji tika apbalvoti apbalvošanas ceremonijā 12. aprīlī. Katrs uzslavētākais uzņēmums saņēma diplomu, kvalitātes zīmi „Klienti mūs uzslavē 2013”, ko klienti redzēs uzņēmumu klientu apkalpošanas vietās, kas informēs sabiedrību par augsto servisa kvalitāti, ar ko lepoties visu turpmāko gadu.


Patentu valde vēlas atzīmēt darbinieku profesionālo kompetenci un nesavtīgo darbu, nodrošinot iestādē augstu klientu apkalpošanas kultūru. Par sniegto pakalpojumu atbilstību augsta servisa standartiem liecina arī tas, ka kampaņas „Uzslavē labu servisu” apbalvojumu Patentu valde saņem jau otro gadu – 2012. gada kampaņā Patentu valde saņēma apbalvojumu kategorijā „Uzņēmumiem draudzīgākā valsts iestāde”.

Patentu valde vēlas pateikties arī saviem klientiem par to, ka tie ir novērtējuši sniegto pakalpojumu kvalitāti un nav kautrējušies par to pastāstīt arī citiem.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru