otrdiena, 2012. gada 4. septembris

Patentu valde piedalās starptautiskajā pārtikas izstādē „Riga Food 2012”


No 5. līdz 8. septembrim Ķīpsalas izstāžu centrā notiks 17. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, inovāciju, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2012”. Tā  ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā un iezīmē nozares attīstību, tā izceļ jaunumus un palīdz iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem. Šogad izstādē piedalās 500 uzņēmumi no 35 valstīm, šogad 13 valstu nacionālie stendi.

Latvijas Tehnoloģiskais centrs sadarbībā ar Eiropas Biznesa atbalsta tīklu Latvijā jau divpadsmito reizi izstādē „Riga Food 2012” organizē stendu „Inovācija pārtikai”, kurā piedalīsies dažādas pārtikas inovācijas procesos iesaistītās izglītības un zinātnes iestādes. Šajā gadā stenda atslēgas vārds ir sadarbība, jo stendā bez pārtikas inovācijas aktualitātēm atrodami vairāki jaunumi, kas radušies sadarbojoties biznesa inkubatoru uzņēmumiem un pētniecības institūtiem, kā arī augstskolām.

Stendā „Inovācija pārtikai” piedalīsies arī LR Patentu valde, piedāvājot uzņēmējiem pārtikas nozarē informāciju par pakalpojumiem, kā arī konsultācijas par rūpnieciskā īpašuma aizsardzību.

Patentu valdes stendā izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem 5., 6., un 7. septembrī no plkst. 13:00 līdz plkst. 16:00 būs iespēja tikties ar preču zīmju ekspertiem.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru